Accountancy & tax
Juridische ondersteuning en juridisch advies

Legal

Als ondernemer wil je de juiste keuzes maken. Of je daarvoor je hoofd of je hart volgt, laten we aan jou, maar dankzij V&M val je alleszins terug op een solide juridische basis. Sta je voor een oprichting of een fusie? Moet je aktes of contracten opstellen? Heb je een fiscale controle voor de boeg? We gidsen je erdoor met betrouwbaar juridisch advies en degelijke juridische ondersteuning.

Juridisch advies in mensentaal

Je hebt zelf geen ambities om je te verdiepen in het handelsrecht of de vennootschapswetgeving. Volkomen terecht natuurlijk. Je hebt namelijk al genoeg om handen én je kunt terugvallen op experten die over de nodige kennis beschikken. Leg je juridische vragen dus gewoon aan V&M voor! Ook bij fiscale controles of op personeelsvlak kunnen we je juridisch begeleiden.  

Van oprichting tot ontbinding

De oprichting van een zaak is een heuglijke gebeurtenis, maar ook eentje waarbij heel wat komt kijken. We overlopen met jou de administratieve stappen en nemen je de juridische rompslomp uit handen, zoals de aanvraag van het ondernemings- en btw-nummer en de opmaak van de oprichtingsakte. Maar ook verderop in je parcours lopen we naast je. We loodsen je onderneming door fusies, splitsingen, statutenwijzigingen, ontbindingen en vereffeningen. Daar kun je vanop aan.

Sociaal en optimaal

Jij draagt je steentje bij via sociale bijdragen. Wij staan je bij met advies om die bijdragen zo te optimaal mogelijk in te zetten. Verder denk je misschien aan je toekomst met een Vrij Aanvullend Pensioen (VAPZ) of een andere formule? Ook op dat vlak sleep je dankzij onze juridische ondersteuning meer uit de brand. 
Nood aan juridisch advies of juridische ondersteuning?
Laat vrijblijvend weten waarmee onze experten jou kunnen helpen.