V&M
Je partner voor boekhouding, tax en meer

Onze diensten

Wat we voor jou kunnen doen

 
  • Accountancy: je boekhouding tot in de puntjes verzorgen
  • Tax: je fiscaal dossier opvolgen en optimaliseren
  • Legal: je juridisch adviseren en ondersteunen
  • HR & payroll: optreden als jouw loondienst

Of we je nu begeleiden bij de opstart van je zaak, je loonadministratie verzorgen of je helpen om een juridische kwestie te ontwarren: een aantal sleutelprincipes mag je bij V&M sowieso verwachten.

Nauw tussentijds contact

Je hebt ons wellicht niet dagelijks nodig, maar we zíjn er wel op elk moment voor je. Bij vragen mag je een vlot antwoord verwachten, en ook op andere vlakken schakelen we met de snelheid waar jouw dossier om vraagt. Bovendien nemen we proactief contact op, bijvoorbeeld om een veranderde wetgeving te verduidelijken. We nodigen je ook halfjaarlijks uit om je dossier te overlopen. Tijdig bijsturen is niet zomaar ‘mooi meegenomen’, maar een echte must.

Accuraatheid: onze garantie

Van een boekhouder verwacht je nauwkeurigheid. Da’s volkomen terecht natuurlijk, maar vergissen is menselijk. Om zelfs de kleinste fouten te vermijden, werken we bij V&M volgens het ‘four eyes’-principe én met het strikte draaiboek van onze software. Zo heb jij de zekerheid dat minstens twee experten elke actie goedkeurden en dat geen enkele stap aan onze aandacht ontsnapt.

Digitaal, maar altijd op maat

We werken met gebruiksvriendelijke platformen om de communicatie te stroomlijnen en jou alles in real time te laten meevolgen. Met Billtobox laad je bijvoorbeeld facturen op en heb je overal toegang tot je administratie. Dankzij Silverfin krijg je onder meer heldere overzichtsgrafieken, prognoses en budgetten. Via CODA boeken we jouw bankafschriften automatisch, en met Exact Online doe je je boekhouding in de cloud wanneer je maar wil. Veel opties? Geen nood, we kijken samen wat het beste bij je past.