Accountancy & tax
Je boekhouding staat 100% op punt en wordt continu opgevolgd

Accountancy

Terwijl jij je concentreert op je onderneming, buigen wij ons over je boekhouding. Dat doen we met nét zoveel toewijding als wanneer je het zelf zou doen. Van btw-aangiftes tot listings of afschrijvingstabellen: je kunt het met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Je kunt alles vlot raadplegen

Jij geeft ons de nodige documenten door – digitaal of op papier, dat kies je zelf – maar je hoeft zeker niet álles uit handen te geven. Je behoudt op elk moment toegang tot je cijfers via het cloudplatform Silverfin, tot op factuurniveau. En als je vragen hebt, dan leg je die uiteraard gewoon aan ons voor.

Je houdt de vinger aan de pols

Tussentijdse opvolging is voor V&M geen formaliteit, maar vormt het kloppend hart van ons partnerschap. We nodigen je dan ook twee keer per jaar uit om je dossier grondig te bespreken. Als de zaken er minder goed voor staan, durven we kritisch zijn, want vanop een roze wolk kun je geen degelijk kostenbeleid voeren. Maar tijdig bijsturen is ook nuttig als je zaak het heel goed doet. Net daarom hechten we er zoveel belang aan.

Je boekhouding is in goede handen

Gestructureerd, accuraat en correct werken zit in ons DNA. De kleinste details doen er in het leven niet altijd toe, maar wél als het op boekhouding aankomt. Bij ons geen losse eindjes, dus. Zo hoort het ook, want je boekhouding moet een sterke basis vormen voor je onderneming, en je alle informatie geven om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Je krijgt advies op maat

Je financiële gegevens verwerken en controleren: we zorgen ervoor. Maar dat registreren is voor ons onlosmakelijk verbonden met adviseren. We krijgen namelijk een helder zicht op je rentabiliteit en kredietwaardigheid, en waken daarom graag mee over de financiële gezondheid van je zaak. Ook dát is voor ons accountancy.
Kunnen wij je helpen met je boekhouding?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!